Voorwoord
We mogen best een beetje trots zijn : naast onze website www.fks.be wil fks u vanaf nu ook op regelmatige basis via een elektronische nieuwsbrief informeren over zijn nieuwste activiteiten en realisaties. Wilt u onze vorige nieuwsbrieven lezen, neem dan eens een kijkje op www.fks.be/nieuwsbrief.
Wij kijken graag uit naar uw reacties, via telefoon op het nummer
011 21 49 11 of per mail naar erik.das@fks.be

Ontbijtseminarie 14 mei
Op 14 mei 2009 organiseert fks het ontbijtseminarie
"Hoe in crisistijd besparen op uw ICT-budget ?".
ontbijt Volgende thema's komen aan bod :

  • Zarafa, het volwaardige alternatief van Microsoft Exchange, Novell GroupWise of Lotus Notes.
  • Dokeos, een zeer complete omgeving om kennis in uw organisatie te delen.
  • Veilig samenwerken op afstand.
  • Voorkom ict-problemen pro-actief met Nagios monitoring.
Locatie : PHL Hasselt, zaal le Corbu
Elfde-Liniestraat 23, Gebouw D
Tijdstip : van 8u tot 10u
Prijs : gratis

Meer informatie over dit seminarie vindt u op onze website www.fks.be/seminaries. Schrijf tijdig in want de plaatsen zijn beperkt ! Wij kijken er alvast naar uit jullie te verwelkomen op 14 mei!

 

Bras Community
bras Daedalus Events uit Mechelen, de organisator van de befaamde Bras-Rommelmarkt die maandelijks doorgaat in de Nekkerhal in Mechelen en telkens op duizenden bezoekers kan rekenen, heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met fks voor de ontwikkeling van zijn nieuwe Bras Community: "E-Bras." E-Bras is een internet gebaseerd platform, waar liefhebbers en bezoekers van de Bras-Rommelmarkten enerzijds en de exposanten anderzijds reeds met elkaar in contact kunnen komen, nog voor deze heeft plaatsgevonden. De exposanten zullen zelf foto's en beschrijvingen van hun waren kunnen kenbaar maken aan de "Community". Liefhebbers en potentiële bezoekers worden vervolgens rondgeleid in een virtuele beurs, als het ware een voorsmaakje van de beurs die het daarop volgende weekend zal plaatsvinden. Zij kunnen met de exposanten al contacten leggen en afspraken maken. Daedalus Events mikt voor de komende 2 jaar op 20.000 actieve leden in zijn Bras Community, dat aanzienlijke voordelen zal bieden voor alle stakeholders, zowel bezoekers, exposanten als Daedalus Events. Het platform zal live gaan in september.
Wil je meer weten?
Neem dan contact met ons op het nummer 011 21 49 11 of
mail naar gerry.wertelaers@fks.be