Woord vooraf

Na de positieve feedback op de vorige fks-nieuwsbrief, hier de vierde editie. Wij kijken graag uit naar je reactie, via telefoon op het nummer 011/21.49.11 of per mail naar erik.das@fks.be

fks ontwikkelt samen met de XIOS Hogeschool een concept
voor Aankondigers (Digital Signage)


my-tft-monitor fks heeft samen met de XIOS Hogeschool Limburg een concept ontwikkeld om vanaf een centraal punt informatie (tekst, foto’s, presentaties en films te kunnen tonen op beeldschermen.

Met dit concept kan je je boodschap visueel aan je publiek aanbieden, of dit nu is in commerciële of educatieve instellingen, in openbare gebouwen of zalencomplexen.

De boodschap kan op elk gewenst moment worden aangepast. Vanachter je bureau bepaal je welke boodschap je laat zien op welk tijdstip en op welke plaats.

Het uitgangspunt van de aankondigers is eenvoudig: het veranderen of creëren van inhoud (content). Het bepalen van de inhoud is supereenvoudig, je hebt geen technische bagage nodig.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op het nummer 011/21.49.11 of mail naar felix.mommen@fks.be

fks in beweging !

speedometer fks is van Alken verhuisd naar de Schampbergstraat 32 te 3511 Kuringen-Hasselt.

Dit gebouw, voorzien van de meest moderne uitrusting, fungeert als nieuwe uitvalsbasis.

Deze nieuwe dynamische omgeving geeft ons een creatieve impuls zodat we in optimale omstandigheden aan je projecten kunnen werken.

Wil je graag eens komen kijken ? Neem dan contact met ons op het nummer 011/21.49.11 of mail naar felix.mommen@fks.be

Luk gaat doctoreren

university-hat Luk Knapen, medeoprichter en één van de bezielers van ons bedrijf, heeft beslist om na 12 jaar bij fks zijn carrière voorlopig een andere wending te geven.

Luk zal per begin november van dit jaar en dit voor de komende 4 jaar gaan doctoreren aan het Instituut voor Mobiliteit van de Universiteit van Hasselt.

Voor diegenen onder ons die Luk beter kennen, weten dat dit voor hem een droom is, die uitkomt.

Vanwege alle medewerkers van fks : "Luk, we gaan jou zeker missen, je was een toffe collega en we hopen jou binnen vier jaar terug te mogen verwelkomen. Veel Succes"

Het fks-team zal uiteraard met dezelfde gedrevenheid, expertise en professionaliteit verder werken en u de oplossingen bieden die u van ons verwacht.