fks ontwikkelt nu ook toepassingen voor iPads en Android gebaseerde tablets

debian fks en enkele verhalenvertellers staken de hoofden bij elkaar en bedachten een manier om verhalen tot leven te wekken.
En wat krijg je? Je kan een streek ontdekken aan de hand van een ontdekkingsreiziger op de exacte locatie waar hij ooit stond. Geschiedenis speelt zich af voor je ogen. Verhalen worden beleefd in het decor waarvoor ze geschreven zijn. Hiervoor zijn geen moeilijke handelingen nodig. Deze nieuwe applicatie met verhalen wordt gewoon downloadbaar vanuit een toeristisch kantoor of ander infopunt. Eénmaal gedownload, ben je klaar om te vertrekken op een belevingsvolle tocht die je zal verbluffen.

Debian GNU/Linux 6.0

debian Begin deze maand is versie 6.0 van Debian uitgekomen. Debian is een opensource besturingssysteem, waarbij de nadruk op stabiliteit en veiligheid ligt.
Zeer veel websites waar u dagelijks naartoe surft, gebruiken Debian als besturingssysteem op die servers.
Versie 6.0, die als codenaam 'Squeeze' meegekregen heeft, bevat meer dan 10.000 nieuwe software-pakketten en er is ook een aanzienlijke tijdswinst geboekt aan de opstarttijd van het besturingssysteem.
Debian claimt dan ook dat Squeeze prima geschikt is om ook op bijvoorbeeld relatief trage netbooks te installeren.
Kortom, iedere nieuwe versie van Debian Linux is een kleine IT revolutie die de meesten van ons ontgaat.

fks is redhat partner

debian Red Hat staat met zijn besturingssysteemplatform, Red Hat Enterprise Linux, wereldwijd aan de top als leverancier van opensource oplossingen.
Naast het hoofdkantoor in het Amerikaanse Raleigh heeft Red Hat ruim 65 vestigingen over de hele wereld.
De organisatie biedt hoogwaardige en betaalbare technologie en professionele ondersteuning.
CIO’s hebben Red Hat in het CIO Insight Magazine Vendor Value-onderzoek voor de zevende maal op rij verkozen als een van de meest waardevolle en betrouwbare leveranciers van enterprise software.

Agaplan

fks en Bubbles-IT uit Lokeren, één van de eerste OpenERP partners in Vlaanderen, hebben een joint-venture afgesloten, die heeft geleid tot de oprichting van Agaplan nv.
Agaplan wil als OpenERP Gold Partner de toonaangevende speler worden in Vlaanderen voor de implementatie van OpenERP (met duizenden installaties ’s werelds meest verbreide ERP systeem op basis van open source technologie).
Recente marktstudies tonen duidelijk aan dat de interesse van KMO’s in ERP-systemen en open source exponentieel stijgt.
erp Met de OpenERP kennis die de mensen van Bubbles-IT meebrengen, de projectmatige aanpak, de ervaring met ‘fixed-price’ projecten en professionele ondersteuningsdiensten die fks zo kenmerken, zal Agaplan zijn ambitieuze doelstellingen zeker realiseren.
Agaplan zal in eerste fase opereren vanuit zowel Hasselt als Lokeren, om op die manier zo dicht mogelijk bij de klant te staan.


Wil je meer weten over één van deze items ?
Neem dan contact met ons op het nummer 011/21.49.11 of mail naar info@fks.be.